OIR PECU Regiunea Sud-Est,  Brăila, Str. Industriei, nr.17, tel. 0239 610749, 0239 613301, e-mail  : office@fsesudest.ro

 

Exemple de bune practici
 
Documente programatice
 
Legislaţie
 
Alertă nereguli
 

Adrese utile

Fondul Social European în România

 Ministerul Fondurilor Europene

Comisia Europeană

Comisia Europeană->Fondul Social European

Alte legături

 
Informaţii date cu caracter personal
Anunţuri privind achiziţiile

„ANTREPRENORIAT STRATEGIC SI CRESTERE IN INTREPRINDERILE MICI SI MIJLOCII - Program de dezvoltare a competentelor antreprenoriale ale intreprinzatorilor, managerilor si angajatilor din IMM-uri”

 

 

 

Obiectivul general al proiectului: a fost să dezvolte competenţe în domeniul antreprenoriatului (pentru creştere şi strategic) şi să promoveze o cultură antreprenorială, schimbul de bune practici şi parteneriatul în rândul a 1.600 de manageri, angajaţi şi întreprinzători din peste 300 de IMM-uri având obiective de creştere şi activităţi în domeniile: producţie industrială, TIC, servicii cu valoare adăugată mare, turism.
Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Alianţa Confederaţiilor Patronale din România - ACPR.
Rezultate asteptate: - Realizarea a 4 cercetări socio-economice care să identifice bariere şi oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor existente şi iniţierea unora noi în domeniile de activitate: producţie industrială, TIC, servicii cu valoare adăugată mare, turism.
- Dezvoltarea a 4 Centre Regionale în oraşele Timişoara, Cluj Napoca, Constanţa, Braşov care să acorde servicii de formare în domeniul antreprenoriatului pentru 1.600 de manageri, angajaţi şi întreprinzători din IMM-uri.
- Realizarea a 7 seminarii regionale în cadrul cărora să se promoveze cultura „antreprenoriatului pentru creştere”, schimbul de bune practici şi parteneriatul în rândul a 300 de întreprinzători, manageri şi angajaţi din IMM-uri.
Susţinerea de seminarii pentru 1.600 de manageri, angajaţi şi întreprinzători din IMM-uri pe tematici
Rezultate obţinute în cadrul proiectului sunt:

- 325 de manageri, angajaţi şi întreprinzători din IMM-uri informaţi despre:
o Antreprenoriatul de creştere în contextul economic actual;

o Condiţii economice şi cum poate fi de ajutor unui antreprenor înscrierea la o asociaţie patronală;
o Rezultatele primului studiu socio-economic realizat în România pe tema „Antreprenoriat şi management în întreprinderi” realizat de Ascendis Consulting în colaborare cu Gallup Organization România în perioada aprilie-mai 2009;
o Păstrarea clienţilor de către un IMM şi obţinerea de performanţă.
- peste 1.800 de manageri, angajaţi şi întreprinzători din IMM-uri formaţi în cadrul a 2 module de formare, primul pe tema „Procesul de dezvoltare a unui IMM” şi cel de-al 2-lea la alegere dintre modulele: „Managementul relaţiilor cu clienţii”, „Managementul culturii organizaţionale”, „Managementul resurselor umane”, „Managementul obiectivelor şi al performanţei”.

 

Titlul proiectului:

 ANTREPRENORIAT STRATEGIC SI CRESTERE IN INTREPRINDERILE MICI SI MIJLOCII -  Program de dezvoltare a competentelor antreprenoriale ale intreprinzatorilor, managerilor si angajatilor din IMM-uri”

Domeniul Major de interventie:

Promovarea culturii antreprenoriale

Durata proiectului:

August 2008 – Decembrie 2010

Contributia FSE:

6.693.199.50 RON

Bugetul total:

7.495.186 RON

Participanti:

1600

Tara:

Romania

Organizatie:

SC Ascendis Consulting SRL

Detalii de contact:

Website: www.ascendis.ro

 

     

 

Use Advanced Search

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2008 OIR POS DRU Regiunea Sud-Est - Toate drepturile rezervate

Ultima actualizare : 18.03.2024

 

Legături rapide